Kørselsvejledninger

Fra Danmark

Vi kører selv igennem hele Tyskland (Hamburg, Hannover, Frankfurt, Kassel, Karlsruhe) og kommer ind i Frankrig ved Mulhouse (nær Basel). Derfra via Lyon og og Rhone-dalen til Montpellier og Beziers.

Man kan naturligvis også vælge en rute igennem Belgien og Frankrig Den er en smule dyrere pga. flere motorvejsafgifter, men især den sidste del af turen (via Millau) i Frankrig er betydeligt flottere.

Man kan også vælge at tage den ene vej ned, og den anden hjem. I så fald vil vi anbefale at tage hjemturen via Belgien, da man så får den smukkeste strækning (i Frankrig) i dagslys.

Det er absolut en fordel at anvende en navigator (GPS). Adressen: 4, Chemin de l´Ayrolle, 34460 Roquebrun, plejer at blive accepteret med det samme.

Fra Montpellier

Her er imidlertid et kort og en beskrivelse, som man under alle omstændigheder kan køre efter, når man nærmer sig huset:

Screen Shot 2015-11-23 at 12.26.16

 

1. Vel forbi Montpellier drejer man fra motorvejen ved afdrejningen ”Beziers Centre” (nr. 35).

2. Lige efter betalingsstedet drejes til højre mod ”Beziers Centre”.

3. I de to næste rundkørsler styres mod ”Bedariuex/St. Pons” (næsten lige ud).

4. Efter nogle få kilometer drejes fra mod ”Corneilhan” og ”Murviel les Beziers

5. Denne vej følges, indtil man er næsten igennem ”Murviel les Beziers”. Dér drejes til venstre mod ”Cessenon s/Orb” ved skiltet “Vallé de l´Orb par Cessenon“.

6. Lige efter at man er kommet igennem Cessenon drejes til højre i rundkørslen mod “Roquebrun“.

Hvis I kommer frem i dagslys, så stop evt. ved den lille rasteplads på bjergryggen et par kilometer efter den lille flække ”Lugné”. Her er et flot vue over dalen med floden ”Orb” og over mod Roquebrun.

Følg nedenstående kort og kørselsvejledning når I kommer frem til Roquebrun:

Screen Shot 2015-11-23 at 12.35.22

 

  1. Når man i Roquebrun har passeret broen over ”Orb” drejes til højre mod ”Causses og Veyran
  2. Huset ligger lige uden for landsbyen på den lille vej ”Chemin de l’Ayrolle”.
  3. Vejen går fra hovedgaden i venstre side overfor det brune hus ved floden.
  4. Vær forberedt på, at opkørslen er stejl og smal, så man skal ned i 1.gear inden man drejer, holde helt ud til muren i højre side, og i øvrigt holde gang i bilen. (Man bliver normalt helt god til det efter nogle gange !)

Hvis man ikke ønsker at lave det kraftige venstresving, kører man forbi Chemin de l´Ayrolle og vender rundt ved P-pladsen i siden af vejen ca. 200 fremme (anbefales første gang).

Gavlen af huset ligger helt op til vejen ca. 300 m oppe ad Chemin de l`Ayrolle i venstre side af vejen. Der sidder et lille skilt med husnummeret “4” over vinduet.

Man parkerer bedst på pladsen ud for huset med fronten nedad, d.v.s. man kører lidt forbi huset, og vender ca. 100 m efter i opkørslen til vores genbo. Parker på pladsen inde mod huset (bak ind og pas på nedgangen). Slå for en sikkerheds skyld sidespejlet ind efter parkering.

Kørsel til lokale seværdigheder

I huset findes en GPS, hvori vi har indkodet de fleste steder af interesse for vores gæster. Det er bl.a. seværdigheder, restauranter og forretninger, som man let når frem til ved at lade den venlige ”dame” inde i boksen guide.


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.