Priser

Udlejningspriser

Vi har valgt at lade forbrug af el, gas, og vand være inkluderet i lejeprisen. Undtagelsen er forbrug af el til spa-badet, som afregnes efter separat måler. Dette fordi intensiv brug af opvarmning af spa´et kan være ganske energikrævende, og vi finder det rimeligt at forbruget til dette særlige formål betales af brugeren. Ved normal brug af spa´en vil det ikke løbe op i mange kroner (som trækkes fra depositum).

Rengøringen ved afslutningen af opholdet, er ligeledes inkluderet i lejeprisen, så man er sikker på at komme til et rent hus, og at kunne forlade det ”som det er”.

Slid på huset og forbrug af el, gas og vand er jo direkte afhængig af antallet af gæster. Vi finder det derfor rimeligt og retfærdigt at relatere lejeprisen til antallet af gæster i lejemålet, således at få gæster betaler mindre end mange gæster.

Ligeledes er det rimeligt, at de der lejer mere end to uger får ”mængderabat”.  I sommerferien er det dog ikke så meget, vi kan tilbyde, da vi absolut ikke har problemer med at udleje denne.

Vi udlejer ikke til flere end 6 personer.

Lejepriserne fremgår af skemaet nedenfor.

Sæson  Uger    2 – 4 pers.    5 – 6 pers.
Høj  1     6.400    6.900
Lav  1     5.600    6.100
 Flere     Forhør om  pris

Højsæson: Skolernes sommerferie og august.
Lavsæson: Maj, juni og september  (ekskl. ugerne i skolernes sommerferie, som er højsæson).

I perioderne ca. 1/3 til ca. 15/5 og ca. 5/9 – ca. 5/11 bruger vi normalt selv huset. Forhør evt. om det er ledigt.

Vi udlejer ikke om vinteren.

Mht. betaling og øvrige forhold vedr. leje finder du info under menuen Lejeaftaler.

Book dit ophold her.