Lejeaftale vedr. feriehus i Roquebrun, Languedoc, (højsæson)

Undertegnede lejer, _______________, lejer vores hus i Sydfrankrig med inventar af ejeren, Leif Stubkjær, Solvej 1, 3220 Tisvildeleje.

Lejeperioden er uge _____________.
Lejeperioden løber fra lørdag kl. 16.00 til lørdag kl. 10.00. Mulige afvigelser fra denne, kan i givet fald aftales. Nøglen til huset vil blive lagt frem før ankomst.

Lejeren har adgang til brug af fast inventar i huset samt diverse andre ting (beskrevet i brugsvejledning og inventarliste).

Hus og inventar er forsikret under en normal bygnings- og inventarforsikring. I tilfælde af skader, som er undtaget i forsikringen (grov uagtsomhed, m.v.) hæfter lejeren for skaden (evt. via egen ansvarsforsikring).
I tilfælde af defekter eller mangler ved hus og inventar (i forhold til vedhæftede bilag), skal disse meddeles til udlejer snarest efter ankomsten til huset. Evt. skader i lejeperioden meddeles ligeledes straks til udlejer.
Udlejer er ikke ansvarlig for evt. personskader, som ikke dækkes af udlejers ansvarsforsikring.

Lejen for ovennævnte periode er kr. ________. Denne inkluderer brug af elektricitet, gas og vand. Undtaget herfra er el til brugen af SPA-badet, som afregnes efter separat måler.

Slutrengøring og vask af sengetøj og håndklæder er ligeledes inkluderet i lejeprisen.

Senest 14 dage efter modtagelse af aftale (________) betales 50% af lejebeløbet til udlejer, da huset er meget efterspurgt, og begge parter på denne måde har sikkerhed for, at aftalen er gældende.

Samtidigt betales et depositum på kr.1.000. Dette tilbagebetales senest 4 uger efter afslutning af lejemålet med evt. fradrag for brug af telefon og evt. skade på inventar m.v.
De resterende 50% af lejen betales senest 4 uger før lejemålet begynder dvs. senest d. .

En evt. afbestillingsforsikring kan tegnes igennem Europæiske. (6 % af lejebeløbet).
Alle indbetalinger bedes foretaget til vores bankkonto nr. 8401-1110164.

…………………………………..d. / – 2016                 Tisvildeleje, d. / – 2016

 

 

……………………………………………………….. …………………………………………………….

Underskrift af lejer                                       Underskrift af udlejer

 

Vi kommer [ ] voksne [ ] børn i alderen (nyttig information for viceværten).

 

Vi fandt huset via …………………………………………………………………………..(nyttig information for os)